Condicions generals de compra

CONDICIONS GENERALS DE COMPRA

www.masiaoliva.com és una pàgina web que inclou comerç electrònic propietat de ELDI NATURA, SL amb domicili a C/Domenech i Montaner, 1 – 08230 – MATADEPERA – BARCELONA amb CIF B01676444. El Client és la persona física o jurídica que contracta els productes o serveis comercialitzats des del comerç electrònic.

www.masiaoliva.com es poden realitzar compres durant les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana, tot l’any.

Mètodes de pagament

En formular la comanda, el client pot abonar-ho a través d’Stripe. Aquest mètode permet pagar les compres fàcilment amb qualsevol targeta de crèdit o de dèbit (Visa, Mastercard, American Expres, etc.) garantint una operació bancària 100% segura. Stripe protegeix la teva informació financera amb sistemes de prevenció de fraus i seguretat.

Enviaments

La pàgina web de comerç electrònic www.mooma.cat ofereix un sistema d’enviament. El client haurà de tenir en compte que els terminis de lliurament, la qualitat del servei, el punt de lliurament i el cost és realitzat per operadors de transport i no per la nostra pàgina web.

www.masiaoliva.com envia les comandes als seus clients a través d’empreses de transport de reconegut prestigi nacional i internacional. La data de lliurament al domicili del Client serà: Península i Illes Balears (Espanya) 7 dies i la resta d’Europa un màxim de 15 dies a partir de la data d’expedició de la comanda des del magatzem i dependrà de la disponibilitat del producte escollit i de la zona d’enviament. Els terminis de transport són orientatius.