La casa

MASIA LA OLIVA
Les nostres suites
Suite Carla
Suite Carla

Habitació de 22m2 dissenyada per gaudir de l’estança amb tot el confort. Vistes a la naturalesa per la part frontal de la casa amb un petit balcó. Les obertures disposen de porticons. Trobareu amenities així com un assecador de cabell. Amb estil minimalista trobareu també una butaca antiga restaurada.

Suite Roger
Suite Roger

Habitació de 20m2 dissenyada per gaudir de l’estança amb tot el confort. Vistes al vessant nord de la casa a la vall de Torriella. Obertura amb porticó. Trobareu amenities així com un assecador de cabell. Amb estil minimalista trobareu també una butaca antiga restaurada.

Suite Angels
Suite Angels

Habitació de 23m2 dissenyada per gaudir de l’estança amb tot el confort. Vistes  al vessant frontal de la casa i al vessant nord de la casa a la vall de Torriella. Totes les obertures disposen de porticó. Trobareu amenities així com un assecador de cabell.  Amb estil minimalista trobareu un escriptori de més de 100 anys així com una butaca antiga restaurada. 

Suite Julia
Suite Julia

Habitació de 20m2 dissenyada per gaudir de l’estança amb tot el confort. Vistes  a la part frontal de la casa amb un petit balcó. Obertura amb porticó. Trobareu amenities així com un assecador de cabell.  Amb estil minimalista trobareu també una butaca antiga restaurada. 

MASIA LA OLIVA
Resta d’estances
Menjador
Menjador

Gaudeix d’una estança amplia amb una taula de 4 metres per poder fer els àpats i sobre taula amb tota comoditat.

Cuina
Cuina

Un espai de 35 m2 amb una illa central amb barra on podreu cuinar, fer els àpats o donar suport als més hàbils a la cuina

Sala d’estar
Sala d’estar

Amplia sala d’estar amb sofàs i un TV de 75” per poder veure les pel.licules que més t’agradin, llegir, prendre el cafè o simplement mantenir una bona conversa.

Lavabos
Lavabos

La casa disposa de 6 banys completament equipats cuidant tots els detalls.

Llar de foc
Llar de foc

La llar de foc és un element central de la casa que dona caliu a l’espai

Sala billar
Sala billar

A les quadres de la casa, hem adaptat l’espai per poder compartir unes partides de billar en un entorn comfortable.

Zona jove open space
Zona jove open space

Un espai de 97m2 adaptat pels més joves de la casa amb el seu bany complet i llits per 7 places on podran estar al seu aire.

Porxo chill-out
Porxo chill-out

Gaudeix de l’exterior amb la seva taula, sofàs i BBQ.

MASIA LA OLIVA
Gaudeix de l’estança
Demana’s disponibilitat